Webshop

 
 

DreamCoach© produkter er målrettede både privatpersoner og virksomheder.

Dreamcoach foredrag, kurser, e-bøger, coaching sessioner eller meditationer, alle sammen er udviklet til at hjælpe dig på vej i din selvudvikling.

Sådan vælger du det rigtige produkt for dig.

Gratis hjælp: Kender du ikke noget til coaching eller coaching-værktøjer, er det en god ide at læse i menuen Redskaber. Der finder du både spørgeskemaer og meditationer, som er gratis refleksionsværktøjer, og som kan hjælpe dig på vej i udviklingsprocessen.

E-bøger: Til dig, som overvejer at blive coachet på et tidspunkt, men vil prøve selvudvikling først, giver e-bøgerne dig den bedste indgang. De er opbygget efter ‟step by step”-princippet og vil guide dig igennem de forskellige områder for det valgte emne. E-bøgerne er selvhjælpsredskaber til selvudvikling.

E-bøgerne kan ikke erstatte den rigtige coaching-session, hvor coachen bruger en kombination af forskellige værktøjer og teknikker. Men de er en god vejledning til at skabe overblik og indsigt over de nuværende udfordringer og de fremtidige muligheder.

Kurser: Hvis du vil spare både tid og penge, er kurser det bedste valg for dig. I forhold til et klippekort til 5 sessioner mod et dagskursus á 6 timer betaler du kun halvdelen. På kurset får du både viden om dig selv og lærer forskellige selvhjælpsteknikker, som kan give dig balance og harmoni i hverdagen.

Foredrag: Foredragene er værdifulde arrangementer både for virksomheder og private presoner. De behandler relevante professionelle emner på tværs af organisationen eller emner i forbindelse med personligudvikling. Hvis du vil spare tid og vil gerne lære hurtigt noget nyt, er foredrag det undervisningsform, som er bedst for dig.

Viser alle 12 resultater