Coaching værktøjer og redskaber til selvudvikling

Selv-coaching og selvhjælp

‟Test dig selv” er til dig, som vil prøve selvudvikling.

For at få det bedste udbytte af forskellige coaching-værktøjer skal du bruge både din logik og underbevidsthed.

Spørgeskemaerne er ment som et refleksions coaching værktøj, som kan hjælpe dig med at få mere selvindsigt. Det tager 15 til 30 minutter at udfylde et spørgeskema.

Meditationerne stimulerer din intuition, som er din sande indre guide, men som undertrykkes af bevidstheden. Meditationerne varer fra 20 til 60 minutter.

Alt er GRATIS, så det eneste du skal, er at give dig selv tid til eftertanke.

Spørgeskemaer

Drømmeliv-barometer

Du reflekterer over, hvad drømmelivet betyder for dig: Hvad er dine vigtigste livselementer, dem som giver indhold i dit liv? Hvad er det, der forhindrer dig i at opnå det, og hvad kan du gøre ved det?

Har du realiseret dig selv?

Spørgsmålene hjælper dig til at reflektere over, i hvor høj grad du har realiseret dig selv. Du vil afdække dine sande følelser vedrørende arbejde og privatliv og finde ud af, om du har overskud og ressourcer til at gøre noget ved det.

Meditationer

Authentic YOU

Guidet visualisering til at leve autentisk. Afslapning for dit sind og din sjæl, som hjælper dig med at finde tilbage til dit ægte jeg: din oprigtige adfærd og at være tro mod dig selv.

Meet Your Future You

Har du brug for at kende din fremtid? Denne guidede visualisering kan inspirere dig til at finde din passion: det, du virkelig tror på og ønsker at opnå for at realisere dig selv.

Emotional, Physical Spiritual Healing

Denne guidede meditation hjælper dig med at mærke dine følelser i den nuværende situation: at anerkende dem og at give dem plads i nuet. Du vil opnå ro, harmoni og bedre indsigt i dig selv.

Kildereference: YouTube, Jason Stephenson