intuition-indre-guide-respekt

Intuition

Hvorfor er det så svært at følge sin indre guide?

Hvis du ikke kan mærke eller føle, hvad der er godt for dig, hvad er så forskellen mellem mennesker af kød og blod og robotter?

Du besidder måske allerede de nødvendige egenskaber for at kunne udnytte dit potentiale.

Selvindsigt, selvansvar og selvdisciplin er afgørende for din selvrealisering. Men er du god til at følge din intuition – den indre guide, som instinktivt ved, hvad der er bedst for dig, og hvilke beslutninger, der er de rigtige?
Din intuition er alle de informationer, som din bevidsthed frasorterer. Via vores sanser modtager vi cirka 11 millioner sanseindtryk per sekund. Neurologer har påvist, at det bevidste sind kun kan behandle mellem 16 og 40 informationer per sekund. De resterende millioner sanseindtryk, som ikke bliver behandlet i den logiske del af din hjerne, danner basis for din intuition.

Du kan med det samme mærke i kroppen, hvis noget ikke er godt for dig. Disse følelser kan du ikke kontrollere! Du kan måske få ondt i maven, blive rød i hovedet eller få svært ved at trække vejret. Disse følelser skal du respektere, da de er klare signaler om, at du ikke gør det, som er rigtigt for dig!

Er du tilbøjelig til at træffe beslutninger ud fra grundige og langvarige overvejelser om det, du kender, og de erfaringer, du har gjort dig? Hvilke informationer styrer dit liv?

Dine overbevisninger og erfaringer er kun en beskeden procentdel af de informationer, som danner grundlaget for de valg, der er rigtige for dig.

Giv slip på det kendte, mærk efter og stol på, at du ved mere, end det du husker!

Vil du høre mere om, hvordan du kan opnå dette, så ring eller bestil tid hos mig.

Vil du vide mere om, hvordan du kan opnå større indsigt, tage mere ansvar og udøve disciplin, så kontakt mig eller bestil en tid.