Anbefalinger fra coachees

Tina Mossing, Personal Assistant, Haldor Topsøe

Jeg kan varmt anbefale Miglenas coaching. Jeg var gået totalt i stå i mit liv efter en separation og Miglenas sessioner satte gang i en effektiv bearbejdning af smerte og i en personlig udvikling. De positive resultater kom overraskende hurtigt og jeg opdagede, at coaching redskaberne, som Miglena håndterer dygtigt og professionelt, kunne bruges til behandling af både store eksistentielle kriser og små dagligdags dilemmaer. Prøv det!

Lise K. Jensen, Holstebro

Havde aldrig i min vildeste fantasi troet at jeg skulle rykke mig så meget på så kort tid!
Miglena har fra første færd haft fat i de helt rigtige redskaber i forhold til at få mig i gang med en rigtig god proces med konstant fremgang.
Kan på det varmeste anbefale Miglena som coach!

Tine Østergaard, 47 år, Servicedesk koordinator, København

Jeg kan på det varmeste anbefale Miglena som coach. Allerede efter vores første session, gik jeg derfra med hovedet fyldt med tanker, som faldt på plads i løbet af aftenen. I løbet af den næste uges tid kunne jeg mærke en tydelig forskel på mine reaktionsmønstre på nogle af de områder, Miglena og jeg havde talt om og jeg havde stor gavn af de værktøjer som jeg havde fået af Miglena. Som person er Miglena varm og forstående, og hun har en imponerende evne til meget hurtigt at komme ind til sagens kerne og til at læse sine medmennesker. Jeg ser meget frem til mine næste sessioner hos Miglena.

Anne Wagner Smitt, 43 år, Aktivitetsmedarbejder

Professionel og hjertevarm coaching: Jeg har stor glæde af mine coaching sessioner hos Miglena, og jeg er overrasket over, at jeg allerede efter få sessioner har opnået resultater. Hos Miglena har jeg hele vejen følt, at jeg fik en professionel, målrettet og også hjertevarm coaching, og det har været et både lærerigt og spændende forløb. Jeg giver Miglena mine varmeste anbefalinger.

Ea Kammersgaard, 44 år, Familie-, trivsels- og motivations-konsulent, Stenløse

Jeg fik en kæmpe aha oplevelse da jeg var til coaching hos Miglena og en fed ‟gave” med hjem – noget jeg ikke selv havde opdaget.
Virkelig dygtig coaching og et kanon redskab til at se ting på ny måde og få sat en proces i gang med kortsigtede mål som giver konstant fremgang.
Glæder mig til jeg skal derhen igen og arbejde mig endnu tættere på mit mål inden for mit fag.
Tak for du er så dygtig!

Anbefalinger fra virksomhedsmedarbejdere

Marianne Kjær, Regionsleder, Region Syddanmark, Beredskabsforbundet

Jeg havde fået tilbuddet om at deltage i ‟Uddannelse på Tværs”, som Region Sjælland og Region Hovedstaden arrangerede.
Man kunne vælge mellem flere hold, hvor man kunne deltage og jeg skulle så deltage i ‟Præsentation”.
Det var vi 6 deltagere der havde valgt at bruge vores lørdag på.
Vi blev budt velkommen af Miglena, som skulle være den som skulle undervise os i hvordan man f.eks. fremlægger fra et PowerPoint show. Og hvordan man skal/kan agere, når man står foran en forsamling.
Det gjorde hun på en meget professionel måde. Både hendes super livlige måde at vise tingene på, men bestemt også hendes rigtig gode måde at forklare tingene på. Og så var det fint, at der også var mange gruppeopgaver. Hvor vi to og to skulle prøve at blive enige om, hvordan vi ville have gjort det. Der var en livlig snak under hele seancen.
Helt bestemt værd at køre 2 timer hver vej, for at deltage!

Johannes Klose Andersen, Rådgivningskonsulent, SCHANTZ

Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Miglena som LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator på to workshops, først et internt der var så succesfuldt at jeg bad hende gentage det på et kundeprojekt.
Miglena har udvist et stort overskud og overblik, der bidrager til at hun kan drive en proces effektivt og målrettet, med omsorg for de involverede. Miglena evner at læse medmennesker og komme ind til sagens kerne. Jeg vil derfor ikke tøve med, at på det varmeste anbefale hende til at drive en forandringsproces, arbejdsmæssig som personlig.

Sune Pedersen, Founder at Faraday Motion

Miglena har leveret et enestående stykke arbejde til OK1’s fremtidige strategi og fokus. Miglena er knivskarp med en sjælden evne til at stille gode relevante spørgsmål og forstår at belyse og kommunikere fra forskellige vinkler der resulterer i et langt mere nuanceret billede. Miglenas personlige og unikke tilgang til udvikling af en bæredygtig strategi er et klart asset for store som små virksomheder. Miglenas personlighed, gode humør og professionalisme gør at hun er højt værdsat som leverandør.

Anh Hoai Thi Christensen, IT Consultant at Schantz A/S

Miglena var min projektleder til et internt projekt, hvor der skulle implementeres TFS. Målet var at få alle brugere til at bruge værktøjet inden året 2015 er gået. Resultatet: I dag bruger alle projektdeltagere TFS som vores opgavestyringsværktøj. Jeg kan til enhver tid anbefale Miglena som projektleder til forandringsledelse i virksomheden, hvor der skal implementeres TFS. Miglena var god til at sætte sig ind i kundens udfordringer ved brugen af TFS samt interne procesafklaringer inden implementeringen af værktøjet. Brugen af TFS har hjulpet vores projektledere til at få et overblik over, hvilke ressourcer de skal efterspørge til kommende projektplanlægninger. Scrumteamet får et overblik over, hvilke opgaver de skal fokusere på for at nå projektleverance. I dag bruger vi TFS til at lave SPRINTplanlægning, testplan, ressourceplanlægning samt ledelsesrapporteringen til styregruppen og meget mere takket være Miglena til at hjælpe os med at gennemføre den her proces.