Coaching-mål parforhold teenagere at sige fra

Hvad får du ud af coaching?

Hvad er dit coaching-mål?

Der er ingen grænser for, hvad man kan coaches på. Nogle vælger parforhold, teenagere, konflikthåndtering eller at lære at sige fra. Nogle vælger blot ‟Hvordan lærer jeg at acceptere lidt mere ukrudt i haven for så til gengæld at passe bedre på min krop”.
Nu tænker du måske, at det er useriøst at have sådan et mål. Men det, der ligger bag det mål, er nok ønsket om at blive bedre til at passe på sig selv og at tage sit helbred alvorligt. Så det er i sig selv et meget vigtigt mål, men vi er ikke altid opmærksomme på, hvad der gemmer sig bag vores udfordringer.

Du vælger dine coaching-mål! Coachen hjælper dig med at afklare og opnå dem.

Det føles tilfredsstillende at mærke motivationen, modet til at ændre sig selv og til at skabe det liv, man drømmer om. Et liv, hvor der er balance mellem det private og arbejdet, familie og vennerne. Du vil lære at være tro mod dig selv ved at sætte sunde grænser og styrke din selvtillid. Du vil opnå større selvsikkerhed ved at kende dig selv og dine værdier bedre.

Ofte er konkrete problemer en del af en mere kompliceret helhed, som er nødvendig at bearbejde, hvis du vil opnå en permanent løsning. Det, der er vigtigt at huske, er at tage ét skridt ad gangen og at definere dine egne mål. Du skal være sikker på, at disse mål er dine. Du vil ikke opnå succes med at stoppe med at ryge, fordi din mor mener, at du skal, hvis du selv er overbevist om, at denne vane ikke skader dit helbred.
Det vil være meget svært at arbejde mindre og være mere sammen med børnene, hvis du faktisk synes, at det er helt OK at arbejde 50 timer om ugen, fordi du prioriterer din karriere.