disciplin-selvdisciplin-viljestyrke-indre-motivation-dreamcoach

Disciplin og viljestyrke

Hvad skal der til, for at du bliver ved med at holde fast i dine beslutninger?

Selvindsigt og selvansvar er ikke særlig værdifulde, hvis du mangler disciplin, viljestyrke og indre motivation.

Du kan være en beslutningsdygtig og målrettet person, men hvis du ikke ved, hvad der motiverer dig, kan du miste din vedholdenhed.

Du bliver drevet af lysten til at lykkes med dine målsætninger. Men er det nok? Har du spurgt dig selv, hvorfor du lykkes i nogle situationer og ikke i andre? Hvilke skygger står i vejen for mig?

Der er forskellige motivationsfaktorer, som kan påvirke dig udefra – god omtale, flere penge, ny bil osv. Den virkelige succes kan du opnå, når du kender din indre motivation. Når du kender de følelser, som giver dig viljestyrken til at blive ved. I det øjeblik, hvor du kan mærke glæden i kroppen ved tanken om, hvad du har sat dig for at opnå, skal du holde fast!

Ønsker du at tjene masser af penge? Eller ønsker du bare at have penge nok til at rejse og opleve spændende steder, blive hjemme og være nærværende for dine børn eller til at være kreativ og skabe fantastiske kunstværker? Listen kan være meget lang – men det er ikke pengene i sig selv, som motiverer dig. Det er friheden til at lave det, du vil, og når du vil!

Din indre motivation baseres på den eller de følelser, som du får, hvis du kan få lov til at lave det, som gør dig glad.

Få hjælp til at finde dem – ring eller bestil tid til en coaching-session.

Vil du vide mere om, hvordan du kan styrke din intuition, opnå større indsigt og tage mere ansvar, så kontakt mig eller bestil en tid.