Ansvar - at tage beslutning at håndtere dine udfrodringerAnsvar

Hvorfor er det vigtigt, at du tager beslutninger for dit eget liv?

Selv om du tager mange beslutninger hver dag, er det ikke sikkert, at du er lige så god til at tage beslutninger, når de drejer sig om dig selv.

Det er altid nemmere at være en god rådgiver – at være bedrevidende og at give råd og løsningsforslag til andre. Det sværeste er at tage beslutningen om at være selvansvarlig og ændre på sig selv. Men hvis du ikke kan tage ansvar for dig selv, kan du så være en god leder og tage ansvar for andre?

Selvansvar kræver, at du stopper op, kigger på dig selv fra en ny vinkel og mærker efter. Hvad er det, du godt kan lide ved dig selv, og hvad er det, du helst vil ændre? Når du er nået til den anerkendelse, at du er nødt til at ændre på dine dårlige vaner eller løse dine problemer, har du flyttet dig et trin op ad ‟ansvarsstigen”. Du ved, at der ikke er andre end dig, der kan håndtere dine udfordringer, og du ved, at du må indstille dig på en lang udviklingsproces.

Hver gang, du opnår en lille ændring, opnår du også mere selvrespekt og selvværd.

Vil du høre mere om, hvordan du kan opnå dette, så ring eller bestil tid hos mig.

Vil du vide mere om, hvordan du kan styrke din intuition, opnå større indsigt og udøve disciplin, så kontakt mig eller bestil en tid.