Dit liv – Dit ansvar – Dit projekt

Hvad skal der til for at du får styr på dit liv?

Dit liv er dit ansvar og dit største projekt.

Kan du ikke se på det, som et projekt med et klart mål og en varighed (tidsramme)?

Det er sikkert meget svært for dig at se symbolikken i denne sammenligning, men for mig, som har været Projektleder i mange år, er der 1:1 match

  • Et projekt har altid start og slut dato – du er født og vil dø på et tidspunkt.
  • Der er altid en projektplan – du har sikkert en forestilling om hvordan dit liv skal planlægges.
  • Der er mange interessenter involveret i et projekt – du kan fungerer i samspil med familie, venner, kolleger eller bekendte.
  • Og hvad med de store og små beslutninger som du skal tage undervejs, og kan ændre totalt retning på projektet eller på dit liv?

Det, som er det afgørende forskel er MÅLET!
Det er rigtig godt at der findes kunder, som sætter mål og krav til projekterne. Men hvem sætter mål og krav til DIT LIV?

Desværre er det tit “alle de andre” som er omkring dig, som ubevidst formulerer DIT MÅL og du er bange for at skuffe “deres forventninger” om dig.
Men det kan kun ske hvis DU tillader dem det!
Du lærer med tiden at begrænse dig selv og dine drømme med undskyldninger, som du på magisk vis begynder at tro så meget på at de bliver til “din sandhed i dit liv”.

Men når du når et vendepunkt i livet, på grund af en drastisk beslutning eller omstændighed, så kommer tvivlen om “Hvad er målet med DIT liv?”
Banalt, men et meget svært spørgsmål!
Det er kun få mennesker, der tør at føle dem selv, at gå i dybden med problemstillingen, at udfordre omgivelserne og definere deres LIVSPROJEKT.

Er du en af dem?

Har du brug for lidt hjælp, så skynd dig at kontakte mig.

0
Relaterede indlæg
UA-45750821-1